Bitcoin Abuse Database

Report history for 12Ud4WD6emph7erdcCMFkKJyYZGwUBRdxr

Address found in database:
Address12Ud4WD6emph7erdcCMFkKJyYZGwUBRdxr
Report Count12
Latest ReportThu, 17 Sep 20 11:37:08 +0000
(4 months ago)
View address on blockchain.info

If you have additional information about this address, please file a report.

Reports:

Date Abuse Type Abuser Description
Sep 17, 2020 blackmail scam 138.204.165.186.know.net.br video collected by webcam scam
Sep 16, 2020 sextortion Own email, spoofed Hallo. Som du kan se, kom denne e-posten fra din egen konto. Det er dårlige nyheter for deg, men ikke vær redd. Jeg skal forklare. Jeg har tilgang til enheten din og har overvåket dine aktiviteter i flere måneder allerede. Hvordan skjedde dette? Du besøkte en hacket nettside og enheten din ble infisert av min private skadevare. Det er en veldig komplisert programvare som fungerer som en trojansk hest, og fordi det er privat blir det ikke plukket opp av noe antivirus-program. Det har en nøkkellogger, kan kontrollere kamera og mikrofon, overføre filer og gi adgang til ditt lokale nettverk. Det tok meg litt tid å få tilgang til informasjonen på enheten, men nå har jeg alle kontaktene og SMS-ene dine. For å være ærlig, først så ville jeg ikke gjøre noe umoralsk og gjorde dette bare for moro skyld. Men så fikk jeg COVID og mistet jobben min. Og så fikk jeg en idé for hvordan jeg kan bruke dette for å få penger fra deg. Jeg har laget en video av deg som onanerer. Det er en delt skjermvideo, der du kan sees. Jeg er ikke stolt av det, men jeg trenger penger. La oss gjøre en avtale. Du betaler meg det jeg ber om, og jeg vil ikke sende denne videoen til vennene og slektningene dine. Du bør forstå at dette er ikke en spøk. Jeg kan sende den via din e-post, SMS eller til og med sosiale media. For å unngå dette må du sende 0.15 Bitcoin (ca 14000 NOK) til BTC-lommeboken min 12Ud4WD6emph7erdcCMFkKJyYZGwUBRdxr Hvis du ikke vet hvordan du bruker Bitcoin, søk etter "kjøp Bitcoin" på bing eller google. Jeg sletter videoen så snart jeg mottar pengene. Jeg kommer også til å slette skadevaren fra enheten din. Du kommer aldri til å høre fra meg igjen. La oss sette en frist på avtalen, jeg gir deg 3 dager. Jeg kan se når du åpner denne e-posten. P.S. Ikke prøv å rapportere dette til politiet. Jeg bruker TOR og bitcoin og kan ikke spores. Hvis du gjør noe dumt kommer jeg til å distribuere videoen.
Sep 15, 2020 sextortion My own email Hallo. Som du kan se, kom denne e-posten fra din egen konto. Det er dårlige nyheter for deg, men ikke vær redd. Jeg skal forklare. Jeg har tilgang til enheten din og har overvåket dine aktiviteter i flere måneder allerede. Hvordan skjedde dette? Du besøkte en hacket nettside og enheten din ble infisert av min private skadevare. Det er en veldig komplisert programvare som fungerer som en trojansk hest, og fordi det er privat blir det ikke plukket opp av noe antivirus-program. Det har en nøkkellogger, kan kontrollere kamera og mikrofon, overføre filer og gi adgang til ditt lokale nettverk. Det tok meg litt tid å få tilgang til informasjonen på enheten, men nå har jeg alle kontaktene og SMS-ene dine. For å være ærlig, først så ville jeg ikke gjøre noe umoralsk og gjorde dette bare for moro skyld. Men så fikk jeg COVID og mistet jobben min. Og så fikk jeg en idé for hvordan jeg kan bruke dette for å få penger fra deg. Jeg har laget en video av deg som onanerer. Det er en delt skjermvideo, der du kan sees. Jeg er ikke stolt av det, men jeg trenger penger. La oss gjøre en avtale. Du betaler meg det jeg ber om, og jeg vil ikke sende denne videoen til vennene og slektningene dine. Du bør forstå at dette er ikke en spøk. Jeg kan sende den via din e-post, SMS eller til og med sosiale media. For å unngå dette må du sende 0.15 Bitcoin (ca 13000 NOK) til BTC-lommeboken min 12evjox46GzUv9DJhfcJ2U1PJ275F6BJos Hvis du ikke vet hvordan du bruker Bitcoin, søk etter "kjøp Bitcoin" på bing eller google. Jeg sletter videoen så snart jeg mottar pengene. Jeg kommer også til å slette skadevaren fra enheten din. Du kommer aldri til å høre fra meg igjen. La oss sette en frist på avtalen, jeg gir deg 2 dager. Jeg kan se når du åpner denne e-posten. P.S. Ikke prøv å rapportere dette til politiet. Jeg bruker TOR og bitcoin og kan ikke spores. Hvis du gjør noe dumt kommer jeg til å distribuere videoen.
Sep 10, 2020 sextortion Own email, spoofed Hallo. Som du kan se, kom denne e-posten fra din egen konto. Det er dårlige nyheter for deg, men ikke vær redd. Jeg skal forklare. Jeg har tilgang til enheten din og har overvåket dine aktiviteter i flere måneder allerede. Hvordan skjedde dette? Du besøkte en hacket nettside og enheten din ble infisert av min private skadevare. Det er en veldig komplisert programvare som fungerer som en trojansk hest, og fordi det er privat blir det ikke plukket opp av noe antivirus-program. Det har en nøkkellogger, kan kontrollere kamera og mikrofon, overføre filer og gi adgang til ditt lokale nettverk. Det tok meg litt tid å få tilgang til informasjonen på enheten, men nå har jeg alle kontaktene og SMS-ene dine. For å være ærlig, først så ville jeg ikke gjøre noe umoralsk og gjorde dette bare for moro skyld. Men så fikk jeg COVID og mistet jobben min. Og så fikk jeg en idé for hvordan jeg kan bruke dette for å få penger fra deg. Jeg har laget en video av deg som onanerer. Det er en delt skjermvideo, der du kan sees. Jeg er ikke stolt av det, men jeg trenger penger. La oss gjøre en avtale. Du betaler meg det jeg ber om, og jeg vil ikke sende denne videoen til vennene og slektningene dine. Du bør forstå at dette er ikke en spøk. Jeg kan sende den via din e-post, SMS eller til og med sosiale media. For å unngå dette må du sende 0.15 Bitcoin (ca 14000 NOK) til BTC-lommeboken min 12Ud4WD6emph7erdcCMFkKJyYZGwUBRdxr Hvis du ikke vet hvordan du bruker Bitcoin, søk etter "kjøp Bitcoin" på bing eller google. Jeg sletter videoen så snart jeg mottar pengene. Jeg kommer også til å slette skadevaren fra enheten din. Du kommer aldri til å høre fra meg igjen. La oss sette en frist på avtalen, jeg gir deg 3 dager. Jeg kan se når du åpner denne e-posten. P.S. Ikke prøv å rapportere dette til politiet. Jeg bruker TOR og bitcoin og kan ikke spores. Hvis du gjør noe dumt kommer jeg til å distribuere videoen.
Sep 9, 2020 sextortion own email, spoofed Hallo. Som du kan se, kom denne e-posten fra din egen konto. Det er dårlige nyheter for deg, men ikke vær redd. Jeg skal forklare. Jeg har tilgang til enheten din og har overvåket dine aktiviteter i flere måneder allerede. Hvordan skjedde dette? Du besøkte en hacket nettside og enheten din ble infisert av min private skadevare. Det er en veldig komplisert programvare som fungerer som en trojansk hest, og fordi det er privat blir det ikke plukket opp av noe antivirus-program. Det har en nøkkellogger, kan kontrollere kamera og mikrofon, overføre filer og gi adgang til ditt lokale nettverk. Det tok meg litt tid å få tilgang til informasjonen på enheten, men nå har jeg alle kontaktene og SMS-ene dine. For å være ærlig, først så ville jeg ikke gjøre noe umoralsk og gjorde dette bare for moro skyld. Men så fikk jeg COVID og mistet jobben min. Og så fikk jeg en idé for hvordan jeg kan bruke dette for å få penger fra deg. Jeg har laget en video av deg som onanerer. Det er en delt skjermvideo, der du kan sees. Jeg er ikke stolt av det, men jeg trenger penger. La oss gjøre en avtale. Du betaler meg det jeg ber om, og jeg vil ikke sende denne videoen til vennene og slektningene dine. Du bør forstå at dette er ikke en spøk. Jeg kan sende den via din e-post, SMS eller til og med sosiale media. For å unngå dette må du sende 0.15 Bitcoin (ca 14000 NOK) til BTC-lommeboken min 12Ud4WD6emph7erdcCMFkKJyYZGwUBRdxr Hvis du ikke vet hvordan du bruker Bitcoin, søk etter "kjøp Bitcoin" på bing eller google. Jeg sletter videoen så snart jeg mottar pengene. Jeg kommer også til å slette skadevaren fra enheten din. Du kommer aldri til å høre fra meg igjen. La oss sette en frist på avtalen, jeg gir deg 3 dager. Jeg kan se når du åpner denne e-posten. P.S. Ikke prøv å rapportere dette til politiet. Jeg bruker TOR og bitcoin og kan ikke spores. Hvis du gjør noe dumt kommer jeg til å distribuere videoen.
Sep 7, 2020 sextortion My e-mail address Hallo. Som du kan se, kom denne e-posten fra din egen konto. Det er dårlige nyheter for deg, men ikke vær redd. Jeg skal forklare. Jeg har tilgang til enheten din og har overvåket dine aktiviteter i flere måneder allerede. Hvordan skjedde dette? Du besøkte en hacket nettside og enheten din ble infisert av min private skadevare. Det er en veldig komplisert programvare som fungerer som en trojansk hest, og fordi det er privat blir det ikke plukket opp av noe antivirus-program. Det har en nøkkellogger, kan kontrollere kamera og mikrofon, overføre filer og gi adgang til ditt lokale nettverk. Det tok meg litt tid å få tilgang til informasjonen på enheten, men nå har jeg alle kontaktene og SMS-ene dine. For å være ærlig, først så ville jeg ikke gjøre noe umoralsk og gjorde dette bare for moro skyld. Men så fikk jeg COVID og mistet jobben min. Og så fikk jeg en idé for hvordan jeg kan bruke dette for å få penger fra deg. Jeg har laget en video av deg som onanerer. Det er en delt skjermvideo, der du kan sees. Jeg er ikke stolt av det, men jeg trenger penger. La oss gjøre en avtale. Du betaler meg det jeg ber om, og jeg vil ikke sende denne videoen til vennene og slektningene dine. Du bør forstå at dette er ikke en spøk. Jeg kan sende den via din e-post, SMS eller til og med sosiale media. For å unngå dette må du sende 0.15 Bitcoin (ca 14000 NOK) til BTC-lommeboken min 12Ud4WD6emph7erdcCMFkKJyYZGwUBRdxr Hvis du ikke vet hvordan du bruker Bitcoin, søk etter "kjøp Bitcoin" på bing eller google. Jeg sletter videoen så snart jeg mottar pengene. Jeg kommer også til å slette skadevaren fra enheten din. Du kommer aldri til å høre fra meg igjen. La oss sette en frist på avtalen, jeg gir deg 3 dager. Jeg kan se når du åpner denne e-posten. P.S. Ikke prøv å rapportere dette til politiet. Jeg bruker TOR og bitcoin og kan ikke spores. Hvis du gjør noe dumt kommer jeg til å distribuere videoen.
Sep 7, 2020 sextortion my email address Hallo. Som du kan se, kom denne e-posten fra din egen konto. Det er dårlige nyheter for deg, men ikke vær redd. Jeg skal forklare. Jeg har tilgang til enheten din og har overvåket dine aktiviteter i flere måneder allerede. Hvordan skjedde dette? Du besøkte en hacket nettside og enheten din ble infisert av min private skadevare. Det er en veldig komplisert programvare som fungerer som en trojansk hest, og fordi det er privat blir det ikke plukket opp av noe antivirus-program. Det har en nøkkellogger, kan kontrollere kamera og mikrofon, overføre filer og gi adgang til ditt lokale nettverk. Det tok meg litt tid å få tilgang til informasjonen på enheten, men nå har jeg alle kontaktene og SMS-ene dine. For å være ærlig, først så ville jeg ikke gjøre noe umoralsk og gjorde dette bare for moro skyld. Men så fikk jeg COVID og mistet jobben min. Og så fikk jeg en idé for hvordan jeg kan bruke dette for å få penger fra deg. Jeg har laget en video av deg som onanerer. Det er en delt skjermvideo, der du kan sees. Jeg er ikke stolt av det, men jeg trenger penger. La oss gjøre en avtale. Du betaler meg det jeg ber om, og jeg vil ikke sende denne videoen til vennene og slektningene dine. Du bør forstå at dette er ikke en spøk. Jeg kan sende den via din e-post, SMS eller til og med sosiale media. For å unngå dette må du sende 0.15 Bitcoin (ca 14000 NOK) til BTC-lommeboken min 12Ud4WD6emph7erdcCMFkKJyYZGwUBRdxr Hvis du ikke vet hvordan du bruker Bitcoin, søk etter "kjøp Bitcoin" på bing eller google. Jeg sletter videoen så snart jeg mottar pengene. Jeg kommer også til å slette skadevaren fra enheten din. Du kommer aldri til å høre fra meg igjen. La oss sette en frist på avtalen, jeg gir deg 3 dager. Jeg kan se når du åpner denne e-posten. P.S. Ikke prøv å rapportere dette til politiet. Jeg bruker TOR og bitcoin og kan ikke spores. Hvis du gjør noe dumt kommer jeg til å distribuere videoen.
Sep 7, 2020 sextortion my email address - spoofed Hallo. Som du kan se, kom denne e-posten fra din egen konto. Det er dårlige nyheter for deg, men ikke vær redd. Jeg skal forklare. Jeg har tilgang til enheten din og har overvåket dine aktiviteter i flere måneder allerede. Hvordan skjedde dette? Du besøkte en hacket nettside og enheten din ble infisert av min private skadevare. Det er en veldig komplisert programvare som fungerer som en trojansk hest, og fordi det er privat blir det ikke plukket opp av noe antivirus-program. Det har en nøkkellogger, kan kontrollere kamera og mikrofon, overføre filer og gi adgang til ditt lokale nettverk. Det tok meg litt tid å få tilgang til informasjonen på enheten, men nå har jeg alle kontaktene og SMS-ene dine. For å være ærlig, først så ville jeg ikke gjøre noe umoralsk og gjorde dette bare for moro skyld. Men så fikk jeg COVID og mistet jobben min. Og så fikk jeg en idé for hvordan jeg kan bruke dette for å få penger fra deg. Jeg har laget en video av deg som onanerer. Det er en delt skjermvideo, der du kan sees. Jeg er ikke stolt av det, men jeg trenger penger. La oss gjøre en avtale. Du betaler meg det jeg ber om, og jeg vil ikke sende denne videoen til vennene og slektningene dine. Du bør forstå at dette er ikke en spøk. Jeg kan sende den via din e-post, SMS eller til og med sosiale media. For å unngå dette må du sende 0.15 Bitcoin (ca 14000 NOK) til BTC-lommeboken min 12Ud4WD6emph7erdcCMFkKJyYZGwUBRdxr Hvis du ikke vet hvordan du bruker Bitcoin, søk etter "kjøp Bitcoin" på bing eller google. Jeg sletter videoen så snart jeg mottar pengene. Jeg kommer også til å slette skadevaren fra enheten din. Du kommer aldri til å høre fra meg igjen. La oss sette en frist på avtalen, jeg gir deg 3 dager. Jeg kan se når du åpner denne e-posten. P.S. Ikke prøv å rapportere dette til politiet. Jeg bruker TOR og bitcoin og kan ikke spores. Hvis du gjør noe dumt kommer jeg til å distribuere videoen.
Sep 7, 2020 sextortion My own email Hallo. Som du kan se, kom denne e-posten fra din egen konto. Det er dårlige nyheter for deg, men ikke vær redd. Jeg skal forklare. Jeg har tilgang til enheten din og har overvåket dine aktiviteter i flere måneder allerede. Hvordan skjedde dette? Du besøkte en hacket nettside og enheten din ble infisert av min private skadevare. Det er en veldig komplisert programvare som fungerer som en trojansk hest, og fordi det er privat blir det ikke plukket opp av noe antivirus-program. Det har en nøkkellogger, kan kontrollere kamera og mikrofon, overføre filer og gi adgang til ditt lokale nettverk. Det tok meg litt tid å få tilgang til informasjonen på enheten, men nå har jeg alle kontaktene og SMS-ene dine. For å være ærlig, først så ville jeg ikke gjøre noe umoralsk og gjorde dette bare for moro skyld. Men så fikk jeg COVID og mistet jobben min. Og så fikk jeg en idé for hvordan jeg kan bruke dette for å få penger fra deg. Jeg har laget en video av deg som onanerer. Det er en delt skjermvideo, der du kan sees. Jeg er ikke stolt av det, men jeg trenger penger. La oss gjøre en avtale. Du betaler meg det jeg ber om, og jeg vil ikke sende denne videoen til vennene og slektningene dine. Du bør forstå at dette er ikke en spøk. Jeg kan sende den via din e-post, SMS eller til og med sosiale media. For å unngå dette må du sende 0.15 Bitcoin (ca 14000 NOK) til BTC-lommeboken min 12Ud4WD6emph7erdcCMFkKJyYZGwUBRdxr Hvis du ikke vet hvordan du bruker Bitcoin, søk etter "kjøp Bitcoin" på bing eller google. Jeg sletter videoen så snart jeg mottar pengene. Jeg kommer også til å slette skadevaren fra enheten din. Du kommer aldri til å høre fra meg igjen. La oss sette en frist på avtalen, jeg gir deg 3 dager. Jeg kan se når du åpner denne e-posten. P.S. Ikke prøv å rapportere dette til politiet. Jeg bruker TOR og bitcoin og kan ikke spores. Hvis du gjør noe dumt kommer jeg til å distribuere videoen.
Sep 7, 2020 sextortion spoofed address Blackmail, claim to have installed malware on the victim's computer that can be used to send the sexually explicit images to all their contacts unless the victim pays a ransom.