Bitcoin Abuse Database

Report history for 13ZozW9Rbi48gsf7YE7Ye86VxDNmsWGPrc

Address found in database:
Address13ZozW9Rbi48gsf7YE7Ye86VxDNmsWGPrc
Report Count22
Latest ReportThu, 21 Jan 21 14:21:02 +0000
(1 month ago)
View address on blockchain.info

If you have additional information about this address, please file a report.

Reports:

Date Abuse Type Abuser Description
Jan 21, 2021 sextortion Spoofed mail Hej! Har du bemærket for nylig at jeg har sendt dig en e-mail fra din egen konto? Ja, det betyder ganske enkelt at jeg har fuldstændig adgang til din enhed. Jeg har holdt øje med dig i de sidste par måneder. Tænker du stadig over hvordan det er muligt? Jamen du er blevet inficeret med malware som stammer fra en voksenhjemmeside, som du har besøgt. Du ved muligvis ikke hvad dette er, men det vil jeg prøve at forklare dig. Med hjælp fra en Trojan Virus har jeg fuldstændig adgang til en PC eller en anden enhed. Det betyder ganske enkelt at jeg kan se dig på din skærm når som helst jeg vil ved at tænde dit kamera og din mikrofon uden du overhovedet lægger mærke til det. Desuden har jeg adgang til din kontaktliste og al din korrespondance. Du spørger måske dig selv, "Men min PC har en aktiv antivirus, så hvordan er det overhovedet muligt? Hvorfor fik jeg ikke nogen besked?" Tja, svaret er ganske enkelt: min malware bruger drivere, hvor jeg opdaterer signaturen hver fjerde time og det gør den usynlig og derfor er din antivirus stille. Jeg har en video hvor du på venstre side river den af og på højre side – den video, du så mens du onanerede. Hvor slemt kan det her blive? Med bare et enkelt klik på min mus vil denne video blive sendt til alle dine sociale netværk og e-mail kontakter. Jeg kan også dele adgang til alle dine e-mail korrespondancer og beskedtjenester, som du bruger. Alt du skal gøre for at forhindre at det sker er – overfør bitcoins til en værdi af 10000 Kr. til min Bitcoin adresse (hvis du ikke aner hvordan du gør dette, så kan du åbne din browser og ganske enkelt søge efter: "Køb Bitcoin"). Min bitcoin adresse (BTC Wallet) er: 13ZozW9Rbi48gsf7YE7Ye86VxDNmsWGPrc Efter at have modtaget bekræftelse af din betaling, sletter jeg videoen med det samme og det er det, du hører aldrig fra mig igen. Du har 2 dage (48 timer) til at færdiggøre denne transaktion.
Jan 19, 2021 sextortion Me to me Hej! Har du bemærket for nylig at jeg har sendt dig en e-mail fra din egen konto? Ja, det betyder ganske enkelt at jeg har fuldstændig ad.....e at forklare dig. Med hjælp fra en Trojan Virus har jeg fuldstændig adgang til en PC eller en anden enhed. Det betyder ganske enkelt at jeg kan se dig på din skærm når som helst jeg vil ved at tænde dit kamera og din mikrofon uden du overhovedet lægger mærke til det. Desuden har jeg adgang til din kontaktliste og al din korrespondance. Du spørger måske dig selv, "Men min PC har en aktiv antivirus, så hvordan er det overhovedet muligt? Hvorfor fik jeg ikke nogen besked?" Tja, svaret er ganske enkelt: min malware bruger drivere, hvor jeg opdaterer signaturen hver fjerde time og det gør den usynlig og derfor er din antivirus stille. Jeg har en video hvor du på venstre side river den af og på højre side – den video, du så mens du onanerede. Hvor slemt kan det her blive? Med bare et enkelt klik på min mus vil denne video blive sendt til alle dine sociale netværk og e-mail kontakter. Jeg kan også dele adgang til alle dine e-mail korrespondancer og beskedtjenester, som du bruger. Alt du skal gøre for at forhindre at det sker er – overfør bitcoins til en værdi af 10000 Kr. til min Bitcoin adresse (hvis du ikke aner hvordan du gør dette, så kan du åbne din browser og ....ganske enkelt søge efter: "Køb Bitcoin"). Min bitcoin adresse (BTC Wallet) er: 13ZozW9Rbi48gsf7YE7Ye86VxDNmsWGPrc Efter at have modtaget bekræftelse af din betaling, sl.
Jan 19, 2021 sextortion Spoofed email address Hej! Har du bemærket for nylig at jeg har sendt dig en e-mail fra din egen konto? Ja, det betyder ganske enkelt at jeg har fuldstændig adgang til din enhed. Jeg har holdt øje med dig i de sidste par måneder. Tænker du stadig over hvordan det er muligt? Jamen du er blevet inficeret med malware som stammer fra en voksenhjemmeside, som du har besøgt. Du ved muligvis ikke hvad dette er, men det vil jeg prøve at forklare dig. Med hjælp fra en Trojan Virus har jeg fuldstændig adgang til en PC eller en anden enhed. Det betyder ganske enkelt at jeg kan se dig på din skærm når som helst jeg vil ved at tænde dit kamera og din mikrofon uden du overhovedet lægger mærke til det. Desuden har jeg adgang til din kontaktliste og al din korrespondance. Du spørger måske dig selv, "Men min PC har en aktiv antivirus, så hvordan er det overhovedet muligt? Hvorfor fik jeg ikke nogen besked?" Tja, svaret er ganske enkelt: min malware bruger drivere, hvor jeg opdaterer signaturen hver fjerde time og det gør den usynlig og derfor er din antivirus stille. Jeg har en video hvor du på venstre side river den af og på højre side – den video, du så mens du onanerede. Hvor slemt kan det her blive? Med bare et enkelt klik på min mus vil denne video blive sendt til alle dine sociale netværk og e-mail kontakter. Jeg kan også dele adgang til alle dine e-mail korrespondancer og beskedtjenester, som du bruger. Alt du skal gøre for at forhindre at det sker er – overfør bitcoins til en værdi af 10000 Kr. til min Bitcoin adresse (hvis du ikke aner hvordan du gør dette, så kan du åbne din browser og ganske enkelt søge efter: "Køb Bitcoin"). Min bitcoin adresse (BTC Wallet) er: 13ZozW9Rbi48gsf7YE7Ye86VxDNmsWGPrc Efter at have modtaget bekræftelse af din betaling, sletter jeg videoen med det samme og det er det, du hører aldrig fra mig igen. Du har 2 dage (48 timer) til at færdiggøre denne transaktion. Når du åbner denne e-mail, får jeg en besked og min timer begynder at tikke. (fortsætter)
Jan 19, 2021 blackmail scam Spoofed e-mail [in Danish] Hej! Har du bemærket for nylig at jeg har sendt dig en e-mail fra din egen konto? Ja, det betyder ganske enkelt at jeg har fuldstændig adgang til din enhed. Jeg har holdt øje med dig i de sidste par måneder. Tænker du stadig over hvordan det er muligt? Jamen du er blevet inficeret med malware som stammer fra en voksenhjemmeside, som du har besøgt. Du ved muligvis ikke hvad dette er, men det vil jeg prøve at forklare dig. Med hjælp fra en Trojan Virus har jeg fuldstændig adgang til en PC eller en anden enhed. Det betyder ganske enkelt at jeg kan se dig på din skærm når som helst jeg vil ved at tænde dit kamera og din mikrofon uden du overhovedet lægger mærke til det. Desuden har jeg adgang til din kontaktliste og al din korrespondance. Min bitcoin adresse (BTC Wallet) er: 13ZozW9Rbi48gsf7YE7Ye86VxDNmsWGPrc Efter at have modtaget bekræftelse af din betaling, sletter jeg videoen med det samme og det er det, du hører aldrig fra mig igen. Du har 2 dage (48 timer) til at færdiggøre denne transaktion. Når du åbner denne e-mail, får jeg en besked og min timer begynder at tikke.
Jan 18, 2021 sextortion Unknown - me to me Hej! Har du bemærket for nylig at jeg har sendt dig en e-mail fra din egen konto? Ja, det betyder ganske enkelt at jeg har fuldstændig adgang til din enhed. Jeg har holdt øje med dig i de sidste par måneder. Tænker du stadig over hvordan det er muligt? Jamen du er blevet inficeret med malware som stammer fra en voksenhjemmeside, som du har besøgt. Du ved muligvis ikke hvad dette er, men det vil jeg prøve at forklare dig. Med hjælp fra en Trojan Virus har jeg fuldstændig adgang til en PC eller en anden enhed. Det betyder ganske enkelt at jeg kan se dig på din skærm når som helst jeg vil ved at tænde dit kamera og din mikrofon uden du overhovedet lægger mærke til det. Desuden har jeg adgang til din kontaktliste og al din korrespondance. Du spørger måske dig selv, "Men min PC har en aktiv antivirus, så hvordan er det overhovedet muligt? Hvorfor fik jeg ikke nogen besked?" Tja, svaret er ganske enkelt: min malware bruger drivere, hvor jeg opdaterer signaturen hver fjerde time og det gør den usynlig og derfor er din antivirus stille. Jeg har en video hvor du på venstre side river den af og på højre side – den video, du så mens du onanerede. Hvor slemt kan det her blive? Med bare et enkelt klik på min mus vil denne video blive sendt til alle dine sociale netværk og e-mail kontakter. Jeg kan også dele adgang til alle dine e-mail korrespondancer og beskedtjenester, som du bruger.
Jan 15, 2021 sextortion Unknown Hej! Har du bemærket for nylig at jeg har sendt dig en e-mail fra din egen konto? Ja, det betyder ganske enkelt at jeg har fuldstændig adgang til din enhed. Jeg har holdt øje med dig i de sidste par måneder. Tænker du stadig over hvordan det er muligt? Jamen du er blevet inficeret med malware som stammer fra en voksenhjemmeside, som du har besøgt. Du ved muligvis ikke hvad dette er, men det vil jeg prøve at forklare dig. Med hjælp fra en Trojan Virus har jeg fuldstændig adgang til en PC eller en anden enhed. Det betyder ganske enkelt at jeg kan se dig på din skærm når som helst jeg vil ved at tænde dit kamera og din mikrofon uden du overhovedet lægger mærke til det. Desuden har jeg adgang til din kontaktliste og al din korrespondance. Du spørger måske dig selv, "Men min PC har en aktiv antivirus, så hvordan er det overhovedet muligt? Hvorfor fik jeg ikke nogen besked?" Tja, svaret er ganske enkelt: min malware bruger drivere, hvor jeg opdaterer signaturen hver fjerde time og det gør den usynlig og derfor er din antivirus stille. Jeg har en video hvor du på venstre side river den af og på højre side – den video, du så mens du onanerede. Hvor slemt kan det her blive? Med bare et enkelt klik på min mus vil denne video blive sendt til alle dine sociale netværk og e-mail kontakter. Jeg kan også dele adgang til alle dine e-mail korrespondancer og beskedtjenester, som du bruger. Alt du skal gøre for at forhindre at det sker er – overfør bitcoins til en værdi af 10000 Kr. til min Bitcoin adresse (hvis du ikke aner hvordan du gør dette, så kan du åbne din browser og ganske enkelt søge efter: "Køb Bitcoin").
Jan 15, 2021 sextortion Unknown "Afventer betaling." Hej! Har du bemærket for nylig at jeg har sendt dig en e-mail fra din egen konto? Ja, det betyder ganske enkelt at jeg har fuldstændig adgang til din enhed. Jeg har holdt øje med dig i de sidste par måneder. Tænker du stadig over hvordan det er muligt? Jamen du er blevet inficeret med malware som stammer fra en voksenhjemmeside, som du har besøgt. Du ved muligvis ikke hvad dette er, men det vil jeg prøve at forklare dig. Med hjælp fra en Trojan Virus har jeg fuldstændig adgang til en PC eller en anden enhed. Det betyder ganske enkelt at jeg kan se dig på din skærm når som helst jeg vil ved at tænde dit kamera og din mikrofon uden du overhovedet lægger mærke til det. Desuden har jeg adgang til din kontaktliste og al din korrespondance. ..."
Jan 15, 2021 sextortion none Hej! Har du bemærket for nylig at jeg har sendt dig en e-mail fra din egen konto? Ja, det betyder ganske enkelt at jeg har fuldstændig adgang til din enhed. Jeg har holdt øje med dig i de sidste par måneder. Tænker du stadig over hvordan det er muligt? Jamen du er blevet inficeret med malware som stammer fra en voksenhjemmeside, som du har besøgt. Du ved muligvis ikke hvad dette er, men det vil jeg prøve at forklare dig.
Jan 15, 2021 sextortion spoofed email Hej! Har du bemærket for nylig at jeg har sendt dig en e-mail fra din egen konto? Ja, det betyder ganske enkelt at jeg har fuldstændig adgang til din enhed. Jeg har holdt øje med dig i de sidste par måneder. Tænker du stadig over hvordan det er muligt? Jamen du er blevet inficeret med malware som stammer fra en voksenhjemmeside, som du har besøgt. Du ved muligvis ikke hvad dette er, men det vil jeg prøve at forklare dig. Med hjælp fra en Trojan Virus har jeg fuldstændig adgang til en PC eller en anden enhed. Det betyder ganske enkelt at jeg kan se dig på din skærm når som helst jeg vil ved at tænde dit kamera og din mikrofon uden du overhovedet lægger mærke til det. Desuden har jeg adgang til din kontaktliste og al din korrespondance. Du spørger måske dig selv, "Men min PC har en aktiv antivirus, så hvordan er det overhovedet muligt? Hvorfor fik jeg ikke nogen besked?" Tja, svaret er ganske enkelt: min malware bruger drivere, hvor jeg opdaterer signaturen hver fjerde time og det gør den usynlig og derfor er din antivirus stille. Jeg har en video hvor du på venstre side river den af og på højre side – den video, du så mens du onanerede. Hvor slemt kan det her blive? Med bare et enkelt klik på min mus vil denne video blive sendt til alle dine sociale netværk og e-mail kontakter. Jeg kan også dele adgang til alle dine e-mail korrespondancer og beskedtjenester, som du bruger. Alt du skal gøre for at forhindre at det sker er – overfør bitcoins til en værdi af 10000 Kr. til min Bitcoin adresse (hvis du ikke aner hvordan du gør dette, så kan du åbne din browser og ganske enkelt søge efter: "Køb Bitcoin"). Min bitcoin adresse (BTC Wallet) er: 13ZozW9Rbi48gsf7YE7Ye86VxDNmsWGPrc Efter at have modtaget bekræftelse af din betaling, sletter jeg videoen med det samme og det er det, du hører aldrig fra mig igen. Du har 2 dage (48 timer) til at færdiggøre denne transaktion. Når du åbner denne e-mail, får jeg en besked og min timer begynder at tikke.
Jan 15, 2021 sextortion None Hej! Har du bemærket for nylig at jeg har sendt dig en e-mail fra din egen konto? Ja, det betyder ganske enkelt at jeg har fuldstændig adgang til din enhed. Jeg har holdt øje med dig i de sidste par måneder. Tænker du stadig over hvordan det er muligt? Jamen du er blevet inficeret med malware som stammer fra en voksenhjemmeside, som du har besøgt. Du ved muligvis ikke hvad dette er, men det vil jeg prøve at forklare dig. Med hjælp fra en Trojan Virus har jeg fuldstændig adgang til en PC eller en anden enhed. Det betyder ganske enkelt at jeg kan se dig på din skærm når som helst jeg vil ved at tænde dit kamera og din mikrofon uden du overhovedet lægger mærke til det. Desuden har jeg adgang til din kontaktliste og al din korrespondance. Du spørger måske dig selv, "Men min PC har en aktiv antivirus, så hvordan er det overhovedet muligt? Hvorfor fik jeg ikke nogen besked?" Tja, svaret er ganske enkelt: min malware bruger drivere, hvor jeg opdaterer signaturen hver fjerde time og det gør den usynlig og derfor er din antivirus stille. Jeg har en video hvor du på venstre side river den af og på højre side – den video, du så mens du onanerede. Hvor slemt kan det her blive? Med bare et enkelt klik på min mus vil denne video blive sendt til alle dine sociale netværk og e-mail kontakter. Jeg kan også dele adgang til alle dine e-mail korrespondancer og beskedtjenester, som du bruger. Alt du skal gøre for at forhindre at det sker er – overfør bitcoins til en værdi af 10000 Kr. til min Bitcoin adresse (hvis du ikke aner hvordan du gør dette, så kan du åbne din browser og ganske enkelt søge efter: "Køb Bitcoin"). Min bitcoin adresse (BTC Wallet) er: 13ZozW9Rbi48gsf7YE7Ye86VxDNmsWGPrc