Bitcoin Abuse Database

Report history for 1CuBLdn1hynuLArc1tquHHdCJpHKtBG1AF

Address found in database:
Address1CuBLdn1hynuLArc1tquHHdCJpHKtBG1AF
Report Count10
Latest ReportThu, 14 Jan 21 09:38:08 +0000
(1 day ago)
View address on blockchain.info

If you have additional information about this address, please file a report.

Reports:

Date Abuse Type Abuser Description
Jan 14, 2021 sextortion Spoofed e-email sender We have deleted 100.000 of emails from this Wannabe Scammer and specific bitcoin address, great that you continue to report.
Jan 14, 2021 sextortion [email protected] Same old, same old.. Wants 10000 SEK or webcam recording will be sent to family and colleagues.
Jan 13, 2021 blackmail scam Unknown Alleged recording from webcam.
Jan 13, 2021 sextortion [email protected] The scammer want 10000 SEK or sex videos will be shared with all my contacts.
Jan 13, 2021 sextortion Spoofing High volume wannabe scam sextortion distribution from spoofed e-mail senders, subject in Swedish "begäran om en deal". Same modus as previous sextortion e-mails. As they contain bitcoin address those e-mails is erased by most spam filters as it is crap! Just delete it and make sure that the Wannabe Scammer does get zero bitcoins. Continue to report here for the good reason!
Jan 13, 2021 sextortion spoofed Sextortion
Jan 13, 2021 blackmail scam [email protected] Hej! Tyvärr har jag några dåliga nyheter för dig. För flera månader sedan har jag fått tillgång till den enhet du för närvarande använder för att surfa på internet. Sedan dess har jag övervakat all din aktivitet på internet. Som regelbunden besökare på hemsidor för vuxna kan jag bekräfta att det är ditt egna ansvar at ta eventuella konsekvenser. För att hålla det enkelt har de hemsidor du besökt gett mig tillgång till dina uppgifter. Jag har laddat upp en trojansk häst till systemet som uppdaterar sin signatur flera gånger om dagen för att göra det omöjligt för antivirusprogrammet att upptäcka den. Dessutom ger den mig tillgång till din kamera och mikrofon.
Jan 13, 2021 sextortion [email protected] Hej! Tyvärr har jag några dåliga nyheter för dig. För flera månader sedan har jag fått tillgång till den enhet du för närvarande använder för att surfa på internet. Sedan dess har jag övervakat all din aktivitet på internet. Som regelbunden besökare på hemsidor för vuxna kan jag bekräfta att det är ditt egna ansvar at ta eventuella konsekvenser. För att hålla det enkelt har de hemsidor du besökt gett mig tillgång till dina uppgifter. Jag har laddat upp en trojansk häst till systemet som uppdaterar sin signatur flera gånger om dagen för att göra det omöjligt för antivirusprogrammet att upptäcka den. Dessutom ger den mig tillgång till din kamera och mikrofon...
Jan 13, 2021 sextortion Multiple email senders Email message in Swedish, good spelling for once :)
Jan 13, 2021 sextortion Wannabe Scammer Normal crap, just delete the e-mail!