Bitcoin Abuse Database

Report history for 1GufcqD5AWADhXsjRjwQxB95Yex4Dc34b1

Address found in database:
Address1GufcqD5AWADhXsjRjwQxB95Yex4Dc34b1
Report Count325
Latest ReportSun, 16 May 21 16:08:21 +0000
(1 day ago)

Reports:

Date Abuse Type Description
May 16, 2021 sextortion HE spread sex video fo me my friends.
May 15, 2021 blackmail scam zsaroló levél
May 14, 2021 sextortion Saját email címedről jön - látszólag. Valójában egy egyszerű metódussal (több módszer is van erre) elérik, hogy feladóként a te emailcímed látszódjon. Részvétem minden baleknak, aki fizet ezeknek a csalóknak...
May 14, 2021 sextortion Blackmailes,sextortion,Blackmail by publishing pictures, videos. Oké hogy olyan mintha a saját email címről küldte volna. De valaki válaszoljon már, hogy tényleg arról küldte és tudott emailből adatot lopni?
May 13, 2021 sextortion Helló! Hadd mutatkozzam be. Hivatásos programozó vagyok, aki a szabadidejében hackelésekre specializálódik. Ezúttal sajnos te váltál a következő áldozatommá, mivel feltörtem az operációs rendszeredet és a készülékedet. Már hónapok óta figyelemmel kísérlek. Egyszerűbben fogalmazva, megfertőztem a gépedet egy vírussal, miközben te éppen a kedvenc felnőtt tartalmú weboldaladat böngészted. Elmagyarázom részletesebben is, hogy mi történt, ha még nem lenne tapasztalatod ilyen fajta helyzetben. Egy trójai vírus teljes hozzáférést és ellenőrzést ad számomra a készüléked felett. Vagyis mindent látok és kezelhetek a képernyődön, bekapcsolhatom a kamerádat és a mikrofonodat, valamint egyéb dolgokat is, anélkül, hogy te erről bármit is tudnál. Továbbá, hozzáférést szereztem még a teljes névjegyzékedhez a készülékeden és a közösségi oldalaidon. Joggal teheted fel a kérdést, miért nem értesített a víruskeresőd semmilyen kártevő programról? - Nos, a kémprogramom egy speciális meghajtót használ, melynek a programkódját rendszeresen változtatja, és ezáltal a víruskeresőd nem lesz képes felismerni. Összeállítottam egy videót, amelyben te szerepelsz, ahogy éppen magaddal játszadozol a képernyő baloldalán, miközben a jobboldal pedig azt a pornóvideót mutatja, amit éppen akkor néztél...
May 13, 2021 blackmail scam Bblackmailing email written in Hungarian. Zsaroló levél magyar nyelven.
May 12, 2021 sextortion blackmailing email written in Hungarian requests 1350USD to avoid sending alleged sensitive data.
May 12, 2021 sextortion Zsarolás, képek, videók nyilvánosságra hozatalával.
May 12, 2021 ransomware uncsi, sokadik (HU) // boring, it's very not the first
May 11, 2021 blackmail scam This blackmailer is sending mails to people in Hungary, and saying he is a hacker and installed a virus to the computer and captures video about the victim while watching porn. And if the victims not sending around 1500$ to this bitcoin wallet, he will send the video to the victim's contacts.