Bitcoin Abuse Database

Report history for bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg

Address found in database:
Addressbc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg
Report Count21
Latest ReportFri, 15 Jan 21 10:37:03 +0000
(3 hours ago)
View address on blockchain.info

If you have additional information about this address, please file a report.

Reports:

Date Abuse Type Abuser Description
Jan 15, 2021 sextortion Remi Higgins Claims to have watched me for months by using a trojans virus to access and control my device. Claims to have a split screen video of me next to adult video site, and my contacts to send it to. Wants $1100 USD through bitcoin within 50 hours.
Jan 14, 2021 ransomware [email protected] Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger. Om du vill se till att det inte händer kan du: Överför $ 1100 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). Min Bitcoin-plånbok (BTC-plånbok): bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg När jag har tagit emot betalningen fortsätter jag att radera videon omedelbart och kan garantera att du lämnas ensam. Jag ger dig 50 timmar (drygt två dagar) för att slutföra betalningen. Jag får en automatisk varning efter att ha läst det här e-postmeddelandet. På samma sätt startar timern automatiskt efter att ha läst det aktuella e-postmeddelandet. Slösa inte din tid med att skicka svar eftersom det inte fungerar (avsändarens adress skapas automatiskt). Försök inte klaga någonstans eftersom den här texten och min bitcoinadress inte kan spåras ändå. Om jag upptäcker att du försöker dela det här e-postmeddelandet med någon annan skickar vi din privata video omedelbart så att alla kan se den.
Jan 14, 2021 sextortion Londyn <[email protected]> Mail In Swedish: Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger. Om du vill se till att det inte händer kan du: Överför $ 1400 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). Min Bitcoin-plånbok (BTC-plånbok): bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg ........."
Jan 14, 2021 ransomware Kadence Robbins Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger. Om du vill se till att det inte händer kan du: Överför $ 1100 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). Min Bitcoin-plånbok (BTC-plånbok): bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg
Jan 14, 2021 sextortion [email protected] Standard bitcoin sextortion.
Jan 14, 2021 sextortion sextortion sextortion
Jan 14, 2021 blackmail scam Stella Graves <[email protected]> Return-Path: <[email protected]> Received: from timmy2-clean.inbox.com ([10.0.1.72]) by brat32.inbox.com (Cyrus 2.5-120) with LMTPA; Thu, 14 Jan 2021 04:32:58 +0200 Received: from localhost (ham2 [10.0.1.102]) by timmy2-clean.inbox.com (Postfix) with ESMTP id 2AD6C2C0013 for <[email protected]>; Thu, 14 Jan 2021 04:32:58 +0200 (EET) Received: from kas7.inbox.com ([10.0.1.97]) by localhost (ham2.inbox.com [10.0.1.100]) (spamfilter, port 25) with ESMTP id DQWS54aU8KGw for <[email protected]>; Thu, 14 Jan 2021 02:32:58 +0000 (UTC) Received: from EUR05-VI1-obe.outbound.protection.outlook.com (mail-vi1eur05hn2209.outbound.protection.outlook.com [52.100.175.209]) by timmy2-world.inbox.com (Postfix) with ESMTPS id DC774100053 for <[email protected]>; Thu, 14 Jan 2021 04:32:57 +0200 (EET) ARC-Seal: i=1; a=rsa-sha256; s=arcselector9901; d=microsoft.com; cv=none; Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då.
Jan 14, 2021 ransomware [email protected] Got ransomware email saying in Swedish: "pay 1100 $ to my bitcoin wallet or I will send email with video of you masturbating to all of your contacts within 50 hours".
Jan 14, 2021 sextortion Trinity <[email protected]> Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då.
Jan 13, 2021 sextortion bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger. Om du vill se till att det inte händer kan du: Överför $ 1400 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). Min Bitcoin-plånbok (BTC-plånbok): bc1qus9ft27et7f0r5qqjnymnczgt6x6e5rq5hpdzg