Bitcoin Abuse Database

Report history for bc1qydh58tssqfm6y6pes2u96c5xgucsrdv02wegkv

Address found in database:
Addressbc1qydh58tssqfm6y6pes2u96c5xgucsrdv02wegkv
Report Count4
Latest ReportThu, 21 Jan 21 10:05:43 +0000
(1 month ago)
View address on blockchain.info

If you have additional information about this address, please file a report.

Reports:

Date Abuse Type Abuser Description
Jan 21, 2021 sextortion Phoebe Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna.
Jan 19, 2021 sextortion [email protected] Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. Om du inte vet hur det fungerar delar jag detaljerna med dig. Trojan-viruset ger full åtkomst och kontroll över den enhet som används. Som ett resultat ser jag hela skärmen, slår på kameran och mikrofonen och vet inte ens om det. Dessutom har jag full tillgång till hela kontaktlistan och det sociala mediebiblioteket. Varför kunde inte antivirusprogrammet upptäcka skadlig programvara? Skadliga program använder en speciell drivrutin som uppdateras var fjärde timme så att antivirusprogrammet inte kan upptäcka det. Jag har bifogat en video som visar onani på vänster sida av skärmen och en video till höger som du såg då. Med ett enda klick kan jag skicka mina personliga videor direkt till min e-postadress och kontaktlista för sociala medier. Jag kan också dela uppgifter via e-post och messenger.
Jan 15, 2021 sextortion Dayana Acosta <[email protected]> Överför $ 1100 (USD) till min Bitcoin-plånbok (om du inte vet hur du gör det kan du be Google om hjälp: "Köp Bitcoin"). Min Bitcoin-plånbok (BTC-plånbok): bc1qydh58tssqfm6y6pes2u96c5xgucsrdv02wegkv
Jan 15, 2021 blackmail scam Renata Hallå. Jag är en erfaren utvecklare som lyckades knäcka operativsystemet på min enhet. Jag har sett dig i flera månader. Mitt virus infekterade din enhet via en nyligen besökt webbplats för vuxna. .....etc...etc..