Bitcoin Abuse Database

Report history for 1NcyvDdyuJ5tF9MTnk1LqUULaZHurt3gRF

Address found in database:
Address 1NcyvDdyuJ5tF9MTnk1LqUULaZHurt3gRF
View address on blockchain.info
Report Count89
Latest ReportTue, 20 Apr 21 21:22:23 +0000
(1 year ago)

If you have additional information about this address, please file a report.

Reports:

Date Abuse Type Description
Apr 20, 2021 sextortion Het laatste deel van de mail: Dingen die je echt uit je hoofd moet laten: *Antwoord naar mij sturen (ik heb deze e-mail in je inbox aangemaakt en het retouradres gegenereerd). *Politie inschakelen. Vertel het ook niet aan je vrienden. Als ik dat ontdek (zoals je ziet is dat echt niet zo moeilijk, als je bedenkt dat ik al je systemen heb overgenomen) - wordt je video meteen aan het grote publiek doorgespeeld. *Mij proberen te achterhalen - dat is absoluut zinloos. Alle cryptocurrency transacties zijn anoniem. *OS op je apparaten opnieuw te installeren of ze weggooien. Ook dat is zinloos, want alle video's zijn al op externe servers opgeslagen. Waar je je geen zorgen over hoeft te maken: *Dat ik je overschrijving niet zal kunnen ontvangen. - Maak je geen zorgen, ik zie het meteen, zodra je de overschrijving voltooid hebt, want ik volg voortdurend al je activiteiten (mijn trojan virus heeft een remote-control functie, zoiets als TeamViewer). *Dat ik je video's toch zal delen nadat je de geldoverdracht voltooid hebt. - Geloof me, ik heb er echt geen plezier in om problemen in iemands leven te veroorzaken. Als ik dat echt zou willen, zou ik dat namelijk al lang gedaan hebben! Alles zal op een eerlijke manier worden afgehandeld! Nog een ding... Probeer te voorkomen dat je in de toekomst nog eens in soortgelijke situaties verzeild raakt! Mijn advies is derhalve - wachtwoorden regelmatig veranderen!
Apr 5, 2021 sextortion Hallo! Ik heb slecht nieuws voor je. Enkele maanden geleden heb ik toegang gekregen tot de apparaten die je gebruikt om op het internet te surfen. Daarna ben ik begonnen je internetactiviteiten te volgen. Hieronder volgt hoe de zaken zich ontwikkelden: Enige tijd geleden heb ik van hackers toegang tot e-mail accounts gekocht (tegenwoordig is het vrij eenvoudig zoiets online te kopen). Het mag inmiddels duidelijk zijn dat ik
Mar 13, 2021 blackmail scam the old 'have a video of you, haacked your pc/router' bla bla
Mar 12, 2021 sextortion Dutch writer claiming he has explicit material and requesting bitcoins.
Mar 10, 2021 blackmail scam Email abuse through supposed hacking.
Mar 10, 2021 blackmail scam Dit is volgens mij een eerlijke deal en de prijs is vrij laag, zeker als je bedenkt dat ik je profiel en verkeer inmiddels al een tijdje aan het bekijken ben. Voor het geval je niet weet hoe je de bitcoins kunt kopen en overzetten - kun je elke moderne zoekmachine gebruiken om erachter te komen. Hier is mijn bitcoin wallet: 1NcyvDdyuJ5tF9MTnk1LqUULaZHurt3gRF Je hebt minder dan 48 uur vanaf het moment dat je deze e-mail geopend hebt (precies 2 dagen).
Mar 7, 2021 blackmail scam Idiot trying to persuade you to pay €1450 in bitcoin to 1NcyvDdyuJ5tF9MTnk1LqUULaZHurt3gRF Otherwise he/she will reveal video's of you (me) masturbating. Do not believe this fool, he has nothing, he just has a sick mind! I think he/she is based in Belgium or the south of the Netherlands because of the frasing he/she uses in the email text. Some of the text, in Dutch: Hallo! Ik heb slecht nieuws voor je. Enkele maanden geleden heb ik toegang gekregen tot de apparaten die je gebruikt om op het internet te surfen. Daarna ben ik begonnen je internetactiviteiten te volgen. Hieronder volgt hoe de zaken zich ontwikkelden: Enige tijd geleden heb ik van hackers toegang tot e-mail accounts gekocht (tegenwoordig is het vrij eenvoudig zoiets online te kopen). Het mag inmiddels duidelijk zijn dat ik er redelijk gemakkelijk in geslaagd ben om op je e-mail account xxxx in te loggen.
Mar 7, 2021 blackmail scam obviously fake extortion e-mail demanding the equivalent of 1450 EUR in Bitcoin, or else compromising videos will be shared with friends, family, and colleagues.
Mar 5, 2021 blackmail scam Laten we het daarom zo afhandelen: Je maakt 1450 EUR naar me over (in bitcoin equivalent volgens de wisselkoers op het moment van geld overmaken), en zodra de overschrijving ontvangen is, verwijder ik meteen ons geheimpje. Daarna gaan we ieder weer ons weg. Ik beloof ook dat ik alle schadelijke software van je apparaten zal deactiveren en verwijderen. Geloof me, ik ben een man van mijn woord.
Mar 3, 2021 blackmail scam Blackmail, have to pay ransom